Kids&ZoAl jaren zorgt Dennis er voor dat wij op de vestigingen geen enkele computer issues hebben. Als er een keer iets mis gaat dan lost Dennis het zeer geduldig en naar volle tevredenheid op. Wij raden hem bij iedereen aan!

Mark Valentin
Kids & Zo


StartupDeltaSnelste en beste IT service ooit.

Sigrid Johannisse
Director StartupDelta

www.startupdelta.org


PsygidsDennis de Beurs van deBeursICT ken ik als een betrouwbare specialist op het gebied van ICT vraagstukken. Hij heeft de ICT kant van mijn wat complexere backoffice (diverse werkplekken en systemen, secretariaat op afstand) goed ingericht. Bij een enkele hick-up is hij goed bereikbaar en worden deze snel opgelost. Mijn ICT draait zo betrouwbaar dat ik er niet meer bij na hoef te denken, het werkt gewoon. De zorg(en) hiervoor en -over ben ik geheel kwijt, dankzij DeBeursICT.

Joost Mertens
Psychiater

www.psygids.nl


Thea Meulenberg CastingSnel en zeer kundig en hij weet snel een oplossing voor het probleem. In deze tijd moet alles snel weer actief werken en daar kun je op vertrouwen bij hem. Prettig is het dat hij onze computers beheert en dan gelijk in onze computers het probleem kan oplossen zonder langs te komen. Prettig om mee samen te werken.

Een aanrader

Thea Meulenberg
Thea Meulenberg Casting

www.theameulenberg.nl


Aerdenhout & OmstrekenDe Beurs ICT is onze partner voor systeem en netwerk beheer. Dennis is een professional die direct klaar staat, zaken snel en efficiënt oppakt en ons met raad en daad terzijde staat. Omdat onze automatisering bij hem in goede handen is, kunnen wij ons gewoon bezig houden met ons eigen vak.

www.aerdenhoutenomstreken.nl


Amsterdamse Innovatie MotorDe Beurs ICT heeft de complete ICT omgeving opgezet voor de Amsterdamse Innovatie Motor. Wij hebben Dennis leren kennen als een zeer servicegerichte persoonlijkheid, hij doet zijn werk altijd met grote inzet. Dennis is betrouwbaar, denkt mee en is voor AIM een belangrijke en fijne samenwerkingspartner.

Joke van Antwerpen,

directeur Amsterdamse Innovatie Motor
www.AIMsterdam.nl


Medwaste ControlWij werken nu reeds 2 jaar met Dennis de Beurs. We hebben hem leren kennen als een buitengewoon gedreven en klantvriendelijke partner. Dennis is vakkundig en lost zaken snel op. Wij hopen nog jaren onze samenwerking op deze wijze voort te zetten. Dennis is absoluut een aanbeveling.

Jaime Essed
www.medwastecontrol.com


PhilMedDennis de Beurs van DeBeursICT geeft geweldige services en meteen; soms zelfs sneller dan je achteraf nodig blijkt te hebben! Luister naar de veeleidende klant en luisteren naar Dennis kan, maar soms gaat hij wel erg snel, dan moet je hem dus gewoon zijn gang laten gaan. PhilMed heeft nu in totaal 5 man en die gaan zeer effectief om met de door Dennis geboden IT mogelijkheden. PhilMed heeft al ruim 5 jaar ervaring met DeBeursICT en haar voorganger PCBackUp en is na de doorstart van Dennis zeer graag meegegaan als klant

Frans Philipszoon
www.philmed.nl


CABODe Beurs ICT is voor CABO voor oudere migranten inmiddels een onmisbare partner, die goed en snel werkt en daarbij ook nog op een heel prettige manier meedenkt! Topservice!

John Machgeels,

bureaucoördinator/stafmedewerker CABO voor oudere migranten
www.caboamsterdam.nl


Maxxwell GroupAl vele jaren is Dennis onze steun en toeverlaat op het gebied van ICT. Deskundig, klantvriendelijk en altijd bereikbaar. Daarnaast is Dennis ook een man met humor en zeer betrouwbaar. Wij kunnen zijn bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Bernd Mintjes
www.maxwellgroup.nl


KenniskringBij onze zoektocht naar een geheelnieuwe ict omgeving kwamen we via ons relaties terecht bij Dennis de Beurs. In het eerste contact was meteen een klik en zaten we snel op een lijn. Nadat we elkaar ook nog snel gevonden hadden in de prijs en contractvoorwaarden was de keuze snel gemaakt. Alle verwachtingen zijn in de praktijk uitgekomen, d.w.z. professioneel, snel en betrouwbaar, meedenkend en oplossingsgericht, praktisch en spreekt de taal van de klant. Kortom met De BeursICT is het niet alleen fijn samenwerken maar hij maakt tegelijkertijd het werken plezierig.

Inge van der Kraan
www.kenniskring.nl


gilde-amsterdamWij werken al vele jaren met Dennis de Beurs naar volle tevredenheid. De vakkennis in combinatie met klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en snelheid maken dat wij onbezorgd ons werk kunnen doen. Service op het juiste niveau passend bij Gilde Amsterdam. Wij bevelen zijn bedrijf van harte aan.

Annemarie Bevers
directeur Gilde Amsterdam
www.gildeamsterdam.nl