Pakketten

antivirus

Antivirus/Spyware

Wanneer een pc in aanraking komt met een virus en er geen (goede) virusscanner is geïnstalleerd, kan dat veel tijd en geld kosten. Daarom installeren wij op elke te beheren pc en server een goede virusscanner met antispyware. Want voorkomen is beter dan genezen.

Serverbeheer

Serverbeheer

Alle bedrijfsdata wordt vaak opgeslagen op 1 centrale server. Het is dan ook van essentieel belang deze goed werkt en dit blijft doen. Bij ons is uw server in goede handen.

support

Onbeperkt support

Met onbeperkt support kunnen u, en uw medewerkers, altijd een vraag bij ons neerleggen. Of dit nu gaat over een instelling in Windows of Office, of er werkt iets niet naar behoren, wij staan voor u klaar. Vanaf € 30 per pc kunt u zoveel vragen stellen als u wilt. Lees meer…

Image based backup

Image based backup

Met image based backup maken we wekelijks een kopie van uw server, inclusief configuratie en programma’s. Mocht er onverhoopt wat met uw server gebeuren, dan kunnen we deze kopie op de huidige of een nieuwe server plaatsen.

Remote backup

Remote backup

Met remote backup wordt er dagelijks een backup gemaakt van uw data naar een server op een andere locatie. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw data veilig is gesteld, bijvoorbeeld bij brand, inbraak of wateroverlast.

mirror backup

Mirror backup

Met een zogenaamde mirror backup wordt er een exacte kopie van uw server gemaakt. Data kan hiermee ten alle tijde hersteld worden, bijvoorbeeld wanneer een van uw medewerkers per ongeluk een bestand verwijdert.

maatwerk

Maatwerk

Geen bedrijf is hetzelfde. Buiten de standaard pakketten die wij aanbieden, leveren wij ook maatwerk. Of uw medewerkers nu thuis willen werken of dat u een VPN verbinding wilt tussen de verschillende kantoren, een oplossing is zo voorhanden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Lees meer…

maatwerk

1e maand gratis

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten krijgt u van ons de eerste maand gratis. Bevalt het de eerste maand niet? Dan zit u nergens aan vast en heeft het u niets gekost. Bevalt het wel, dan wordt er de eerste maand niets in rekening gebracht.